Το γκολ που ήρθε από τον…Θεό (VIDEO)

Το γκολ που ήρθε από τον…Θεό (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mitsel-μιτσελΕίναι γεγονός πως τα χρόνια που προηγήθηκαν, οι επιτυχίες της ΑΕΚ δεν ήταν πολλές. Και όταν αυτές συνέβαιναν, γίνονταν απίστευτα πράγματα. Όπως εκείνο το μαγικό γκολ που μπήκε από τον Θεό, με τη…μεσολάβηση του ποδιού του Μίτσελ σε εκείνη την απίστευτη εκτέλεση από τη σέντρα, μια μέρα σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια. Με εκείνο το γκολ η Ενωση ηττήθηκε μεν με 3-2 από τον Παναθηναϊκό, αλλά ήταν η πιο γλυκιά ήττα, καθώς έφερε την πρόκριση (και στη συνέχεια του θεσμού, την κατάκτηση του κυπέλλου στον τελικό με τον Ατρόμητο).

Η ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι έχοντας προβάδισμα δύο τερμάτων από τη νίκη της στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ. Τα πάντα έδειχναν να τελειώνουν όταν ο Λαγός – σε μια από τις λίγες καλές στιγμές του που υπάρχουν για να θυμάται κάποιος – νίκησε τον Καρνέζη και η ΑΕΚ είχε ξεκάθαρο προβάδισμα. Ωστόσο, εκείνη η ομάδα δεν είχε χαρακτήρα και έτσι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην «πράσινη» αντεπίθεση διαρκείας. Τα γκολ των Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Βύντρα έδιναν την πρόκριση στον Παναθηναϊκό και είχαν κάνει «κηδεία» στο ΟΑΚΑ.

Εκεί έγινε το απίστευτο. Η ΑΕΚ κέρδισε ένα φάουλ λίγο πάνω από τη μεσαία γραμμή στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ολοι οι «κιτρινόμαυροι» πήραν θέση μέσα και γύρω από την περιοχή για να εκμεταλλευθούν την αναμπουμπούλα από την εκτέλεση του Μίτσελ. Είπαμε όμως, πως εκείνο το σουτ έγινε από τον…Θεό, με τη μεσολάβηση του Ισπανού. Η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, ξεγέλασε τον Καρνέζη και κατέληξε στα δίχτυα. Η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση και το πάρτι που ακολούθησε ήταν μοναδικό.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”kN49ICzDsr0″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X