Ζήσης και Μπράμος στην ατζέντα της ΑΕΚ

Ενθουσιασμένος ο Ζήσης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

zisis-ζησηςΟ Μάκης Αγγελόπουλος έχει δείξει ότι δεν διστάζει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ενισχύσει την ΑΕΚ και τώρα φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά τις περιπτώσεις του Νίκου Ζήση και του Μάικ Μπράμου. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση του διεθνούς γκαρντ και σε σχετική ερώτηση που του έχει γίνει δεν έχει αρνηθεί ότι ο έμπειρος πλέι μέικερ βρίσκεται πάντα στα πλάνα της ομάδας. Η περίπτωσή του σαφώς και δεν είναι εύκολη και το πιθανότερο είναι ό,τι γίνει να γίνει για την επόμενη σεζόν, αφού ο Ζήσης μόλις πριν λίγο καιρό υπέγραψε στη Φενέρμπαχτσε.

Την ίδια στιγμή οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να έχουν έρθει σε διερευνητική επαφή με τον Μάικ Μπράμο, αν και επισήμως δεν έχει επιβεβαιωθεί οτιδήποτε. Ο Μπράμος είναι διεθνής και σε καλή ηλικία και σίγουρα ταιριάζει στο προφίλ των παικτών που αναζητά ο «Δικέφαλος» για να εμπλουτίσει με ποιότητα και εμπειρία το ρόστερ του, αφού και ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει εκφράσει ανοικτά τις φιλοδοξίες του να συγκροτήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ.

Πηγή: Ωρα των σπορ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X