Επικυρώνεται η συμφωνία

Επικυρώνεται η συμφωνία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

krisantusΣτο Ολυμπιακό Στάδιο βρίσκεται ο Μακόλεϊ Κρισάντους με την εκπρόσωπο του και τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ολοκληρώνουν τις διαπραγματεύσεις για την οριστική συμφωνία του Νιγηριανού με την Ένωση.

Το enwsi.gr βρέθηκε χθες στο Ελ. Βενιζέλος και σας ενημέρωσε για την άφιξη του Νιγηριανού επιθετικού, με λεπτομέρειες, αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο.

Ο Κρισάντους το πρωί πέρασε τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εδώ και αρκετή ώρα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μαζί με τον εκπρόσωπο του και τους ανθρώπους της ΑΕΚ συζητούν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας των δύο πλευρών, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες. Ο λόγος που δεν έχει ακόμα επέλθει οριστική συμφωνία είναι η συμφωνία για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.  Πάντως δεν προκύπτει ανησυχία για το κλείσιμο της μεταγραφής.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X