Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ 1-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ 1-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÇÑÁÊËÇÓ ÊÁÑÁÄÅÌÇÔÑÏÓ ÌÁÍÔÁËÏÓ ÐËÁÔÅËËÁÓ ÊÕÑÃÉÁÓ  ÁÐÏËËÙÍ - ÁÅÊ (FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)Στις 18:00 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στη …γειτονιά της τον Απόλλων Σμ. για τη 15η αγωνιστική της Football League. Το enwsi.gr βρίσκεται ήδη στη Ριζούπολη και θα σας μεταδώσει LIVE, μέσω Web Radio ΟΛΗ την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Μετά την πρόκριση στους “8” του κυπέλλου ο Τραϊανός Δέλλας θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν τις θετικές εμφανίσεις, σε συνδυασμό με μια ακόμα νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν έχει στη διάθεσή του τον ανέτοιμο Κολοβέτσιο, και τους τραυματίες Κορδέρο – Φαγιέ.

Για να ακούσετε τη μετάδοση του αγώνα πατήστε “PLAY”, στη μέση της παρακάτω οθόνης, όταν κάτω δεξιά δείτε την ένδειξη “LIVE”. Στην περιγραφή θα είναι ο Κώστας Τσίλης, ενώ στο ρεπορτάζ ο Τάσος Καπετανάκος με τον Σταύρο Καζαντζόγλου.


Live streaming video by Ustream

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X