Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Κρισάντους (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δείτε ΦΩΤΟ από την άφιξη του Κρισάντους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

krisadus

Με καθυστέρηση αρκετής ώρας ο Μακόλεϊ Κρισάντους έφτασε στην Αθήνα απόψε, με το enwsi.gr να τον υποδέχεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Νιγηριανός επιθετικός περίπου στις 22:20 αφίχθη στο αεροδρόμιο της Αθήνας μαζί με τον μάνατζερ του, ενώ τους υποδέχθηκε εκ μέρους της ΑΕΚ ο Βαγγέλης Γιαννίσης.

Ο Κρισάντους και ο εκπρόσωπος του θα έχουν τις κρίσιμες επαφές με την Ενωση και αν όλα κυλήσουν ομαλά στις συζητήσεις και τις εξετάσεις του Νιγηριανού επιθετικού, θα είναι η τρίτη μεταγραφή της ΑΕΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ενισχύοντας την ομάδα στην γραμμή κρούσης.

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι ο παίκτης βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση (έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Τουρκία) και μπορεί άμεσα να βοηθήσει την ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν με τα κρίσιμα ματς σε Football League και Κύπελλο Ελλάδος. 

Ο παίκτης αναχώρησε από το αερόδρομιο με τον μάνατζερ του δίχως να κάνει δηλώσεις και μετέβη στο ξενοδοχείο του για να ξεκουραστεί από το ταξίδι.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

krisantous krisantous1

[youtube id=”TGh9JoQfyJE” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”__BZdv8GrWc” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X