Σε αυλή σχολείου με ένα τέρμα οι προπονήσεις των Ακαδημιών της ΑΕΚ

Σε αυλή σχολείου με ένα τέρμα οι προπονήσεις των Ακαδημιών της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

handball akadimiesΗ κακή κατάσταση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, έχει αποτέλεσμα ακόμη και τα τμήματα των Ακαδημιών της να βιώνουν πολύ δύσκολες στιγμές ακόμη και για τα πιο απλά καθημερινά ζητήματα τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Ακαδημίες χάντμπολ της ΑΕΚ με τις ομάδες παμπαίδες α’ και παμπαίδες β’ να έχουν πολλά προβλήματα και όμως να συνεχίζουν κανονικά προπονήσεις και αγώνες, κάτι που είναι προς όφελος και της πρώτης ομάδας. Και αυτό διότι υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας της πρώτης ομάδας, αν σταματήσει την λειτουργία του ένα τμήμα των Ακαδημιών.

Οι ομάδες χάντμπολ κάνουν προπονήσεις σε μια αυλή σχολείου στο 3ο Δημοτικό σχολείο Αγίων Αναργύρων, με ένα τέρμα (!) και με διαστάσεις του γηπέδου μπάσκετ και όχι του γηπέδου χάντμπολ (!) όπως θα έπρεπε. Μάλιστα, λόγω της κακοκαιρίας πολλές προπονήσεις δεν έγιναν με αποτέλεσμα να υπάρχει και αγωνιστικό ζήτημα.

Παρόλα αυτά, ο έφορος Γιώργος Τριανταφύλλου με την προπονήτρια Ράνια Καραγιάννη και τους μικρούς αθλητές συνεχίζουν τον αγώνα και την προσπάθεια να παραμείνει η ΑΕΚ «ζωντανή» και αξιοπρεπής.

ΖΗΝΟΒΙΑ ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X