Πιάνει αμέσως ...δουλειά ο Κρισάντους που φτάνει απόψε στην Αθήνα για την ΑΕΚ

Πιάνει αμέσως ...δουλειά ο Κρισάντους που φτάνει απόψε στην Αθήνα για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

krisantousΟ Μακόλεϊ Κρισάντους είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για την επιθετική γραμμή και το σίριαλ της μεταγραφής του έχει θετικό φινάλε, όπως άλλωστε σας έχει ενημερώσει εδώ και δύο μέρες το enwsi.gr. Ο Νιγηριανός στράϊκερ αναμένεται απόψε να πατήσει ελληνικό έδαφος κι αφού πρώτα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που είναι ήδη έτοιμο και τον περιμένει. Ο 24χρονος πρώην επιθετικός της Σίβασπορ είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον γνωρίζει καλά ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και απ’ την πρώτη στιγμή εισηγήθηκε θετικά για την απόκτησή του, αφού πιστεύει πολύ στις ικανότητές του.

Από τη στιγμή μάλιστα που βρέθηκε λύση στο πρόβλημα που υπήρχε με την ελευθέρας του από την ομάδα της Τουρκίας, ουσιαστικά απομακρύνθηκε και το τελευταίο εμπόδιο για να ντυθεί ο ποδοσφαιριστής στα κιτρινόμαυρα. Αυτό που υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι ότι ο Κρισάντους βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και απ’ τη στιγμή που πέσουν υπογραφές και ανήκει τυπικά στο ρόστερ της Ένωσης, θα πιάσει αμέσως …δουλειά στα Σπάτα με μοναδικό στόχο να είναι απόλυτα έτοιμος για τις δύο νοκ άουτ αναμετρήσεις κόντρα στον Ολυμπιακό για το κύπελλο. Ο Δέλλας σε καμία περίπτωση δε θα πιέσει τον παίκτη, αλλά όπως είναι απολύτως λογικό, στα συγκεκριμένα ματς θέλει πολύ να τον έχει στη διάθεσή του.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X