Η πεντάδα που… τραβά το κουπί στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Καλλιθέα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

labropoulos mantalos aravidis aek kallitheaΗ ΑΕΚ πέρασε 10 ημέρες (18/01-29/01)με τέσσερις δύσκολους αγώνες και τώρα ετοιμάζεται την Δευτέρα για τον πέμπτο της σε δύο εβδομάδες κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης για την Football League.

Σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια ο Τραϊανός Δέλλας κατά βάση στηρίχθηκε σε πέντε παίκτες που… τράβηξαν το κουπί. Μια πεντάδα παικτών που άρχισε και στα τέσσερα παιχνίδια από την βασική ενδεκάδα και μάλιστα έπαιξαν στα περισσότερα ματς σε όλη την διάρκεια τους.

Ο Γιάννης Ανέστης, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο Χρήστος Αραβίδης δεν έχασαν μάλιστα ούτε δευτερόλεπτο στα ματς με Αλιμο, Παναιγιάλειο και στα δύο με την Κέρκυρα. Ο Δημήτρης Ανάκογλου έγινε αλλαγή με Παναιγιάλειο και Κέρκυρα στα δύο εντός στα τελευταία λεπτά, ενώ ο Βαγγέλης Πλατέλλας αντικαταστάθηκε στο επαναληπτικό του Κυπέλλου στο 77’.

Ο Πέτρος Μάνταλος έπαιξε και στα τέσσερα ματς, αλλά στον αγώνα με τον Αλιμο στην Καισαριανή μπήκε στο ματς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και ο Γιάκομπ Γιόχανσον ήταν σε τρία παιχνίδια βασικός και στην Κέρκυρα μπήκε στο ματς στο τελευταίο 25λεπτο.

Αυτοί οι επτά παίκτες έχουν παίξει και στα τέσσερα τελευταία ματς, με τους πέντε να μετρούν πολλά λεπτά συμμετοχής. Κάτι που θα προσμετρήσει ο Τραϊανός Δέλλας ενόψει του αγώνα της Δευτέρας αφού δεν θέλει περαιτέρω επιβάρυνση και ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Football League και Κύπελλο Ελλάδος.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X