"Πανικός" με Μάνταλο στην κοπή πίτας του Club των Πατησίων (ΦΩΤΟ)

"Πανικός" με Μάνταλο στην κοπή πίτας του Club των Πατησίων (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mantalos aslanidis tontaiΜόνο η λέξη “αποθέωση” μπορεί να περιγράψει τα όσα έζησαν το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελος Ασλανίδης, ο ηγέτης της ομάδας Πέτρος Μάνταλος και η νεαρή αθλήτρια του τμήματος βόλεϊ Αριστέα Τοντάϊ. Οι τρεις τους βρέθηκαν στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του club των Πατησίων και αποθεώθηκαν από περίπου 350 φίλους της ομάδας, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι η ΑΕΚ είναι μια τεράστια οικογένεια, με το enwsi.gr να είναι το μοναδικό μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε κοντά τους.

Όπως ήταν λογικό κι αναμενόμενο, πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο Πέτρος Μάνταλος, λόγω των αναμετρήσεων που έπονται με τον Ολυμπιακό για τους “8” του κυπέλλου. Τα συνθήματα σχετικά με τον ποδοσφαιριστή της Ένωσης και τα ματς με τους “ερυθρόλευκους” δονούσαν για αρκετή ώρα την ατμόσφαιρα, με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας πάντως να παραμένει ταπεινός και να τονίζει στους φίλους της ΑΕΚ ότι τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν για να τους βλέπουν χαρούμενους.

Λίγο αργότερα μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr:

“Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Τίποτα δεν έχει τελειώσει μέχρι να γίνουν τα δύο παιχνίδια”, αρκέστηκε να τονίσει ο Μάνταλος, ο οποίος δε σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες και να υπογράφει αυτόγραφα.

Νωρίτερα ο Ευάγγελος Ασλανίδης τόνισε στους φίλους της ΑΕΚ: “‘Ολη η οικογένεια της ΑΕΚ να είναι καλά. Εσείς προστατεύετε και αναδεικνύεται την ΑΕΚ. Βλέπετε τον αγώνα μας. Είμαστε σωστοί και θα τα καταφέρουμε. Το γήπεδο έχει πάει πίσω, αλλά είμαστε σε αναμονή. Είμαστε έτοιμοι για όλα. Να ξέρετε πως έχουμε δίκιο. Έχουμε και τον νόμο και το δίκιο με το μέρος μας”.

patissia club pita 1 patissia club pita 2 patissia club pita 3 patissia club pita 4 patissia club pita 5 mantalos aslanidis tontai

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X