Το πρόγραμμα δίνει «κιτρινόμαυρο» πλεονέκτημα και ευχέρεια διαχείρισης στον Δέλλα

Νοοτροπία νικητή από Δέλλα και στις… καθυστερήσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas Δέλλας ΑΕΚΜικρό πλεονέκτημα φαίνεται πως προκύπτει για την ΑΕΚ από το πρόγραμμα των αναμετρήσεων που υπάρχουν πριν και στο ενδιάμεσα των διπλών αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Είναι χαρακτηριστικό, πως σε αυτό το διάστημα η Ενωση έχει πέντε ματς, συν τα δύο παιχνίδια κυπέλλου (με ένα μόνο ταξίδι εκτός Αθήνας), ενώ η ομάδα του Πειραιά την ίδια περίοδο, έχει να δώσει οκτώ αναμετρήσεις, συν τα δύο ματς. Σε αυτές περιλαμβάνονται τα ματς στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, οι δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με τη Ντνίπρο, αλλά και ματς με Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά την Κυριακή στη Βέροια με την τοπική ομάδα, ενώ η ΑΕΚ την επομένη θα παίξει στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα, ενώ μεσοβδόμαδα οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν τον Ατρόμητο. Το επόμενο Σαββατοκύριακο, λίγο πριν την πρώτη αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τα Χανιά στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Ολυμπιακός παίζει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Αμέσως μετά το πρώτο παιχνίδι, η Ενωση θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τον Αχαρναϊκό, ενώ οι «κόκκινοι» θα φιλοξενήσουν τον Εργοτέλη.

Για την ΑΕΚ θα υπάρχει κενό, καθώς το ματς με την Παναχαϊκή στο ΟΑΚΑ είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου, ενώ πριν τον επαναληπτικό του κυπέλλου υπάρχει και το ταξίδι στο Ρέθυμνο για το ματς με την Επισκοπή (1η Μαρτίου). Την ίδια περίοδο, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δώσει τα δύο ματς με τη Ντνίπρο, να πάει στη Λεωφόρο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ λίγο πριν τη ρεβάνς θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης. Γίνεται σαφές πως το πρόγραμμα του είναι φορτωμένο, ενώ η ΑΕΚ μπορεί να κάνει καλύτερη διαχείριση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X