Νικολούδης: "Καλύτερα στον τελικό"

Τα πρώτα του Θ(ε)ωμά, η…αφωνία του Βουτσά (VIDEO-ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikoloudis-stamatiadis-νικολουδης-σταματιαδηςΤην πεποίθηση του ότι θα ήταν καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός να ήταν ο τελικός του Κυπέλλου και όχι ο προημιτελικός, εξέφρασε ο Τάκης Νικολούδης που έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες. Χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί, αλλά την ΑΕΚ ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Novasportfm 94.6:

-Την άποψη του για την κλήρωση:

«Σίγουρα μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού, θεωρώ ότι θα μπορούσε να γίνει μια καλύτερη κλήρωση για την ΑΕΚ. Αν εξαιρέσουμε τον Ηρακλή, οι υπόλοιπες ομάδες δεν μπορούσαν ανταγωνιστούν την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός εδώ και χρόνια μονοπωλεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη έχει πολύ καλή παρουσία είναι άνισο παιχνίδι όμως δεν παύει να είναι παιχνίδι μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων».

-Αν θα ήθελε να ήταν το ζευγάρι αυτό στον τελικό:

«Θα ήταν πολύ πιο όμορφο αν βρισκόταν στο τελικό. Θα ήταν πιο αμφίρροπο το ζευγάρι αν διεκδικούσαν το κύπελλο. Αυτό γιατί είναι ένας αγώνας στον οποίο τα πάντα μπορεί να συμβούν».

-Την εικόνα της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ έχει φιλοδοξίες. Το έδειξε με ευκολία από τον τρόπο που βρέθηκε εδώ. Με ενθουσιάζει όταν τα παιχνίδια στη Football League έχουν 15 χιλιάδες κόσμο. Η ΑΕΚ ανεξάρτητα που παίζει είναι ΑΕΚ, το ίδιο. Είναι μεγάλη ομάδα και ο κόσμος της συμπαραστέκεται».

-Την εικόνα που έχει για το ζευγάρι:

«Ας ελπίσουμε ότι θα γίνουν δυο καλά παιχνίδια ανεξάρτητα το αν προέρχεται η ΑΕΚ από την περιπέτεια της πλέον έχει μπει στο σωστό δρόμο. Τη παρακολουθώ συνέχεια και ίσως καταφέρω να δω το ένα από τα δύο παιχνίδια του ζευγαριού από κοντά. Πάντα ένιωθα ότι ανήκω και στην οικογένεια τόσο της ΑΕΚ όσο και του Ολυμπιακού. Έχω κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα και με τους δύο, έχοντας ζήσει αναμφίβολα εξίσου μεγάλες στιγμές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X