Εβγαλε…μάτια ο Χέρστον στο φιλικό με το Ρέθυμνο και παίρνει ηγετικό ρόλο στην ομάδα

Ο Μαλίκ Χέρστον στο enwsi.gr
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

herston4-χερστονΤο φιλικό με το Ρέθυμνο είχε ως στόχο να διατηρηθεί η ΑΕΚ σε αγωνιστικό ρυθμό σε μια εβδομάδα που δεν υπάρχει αγώνας πρωταθλήματος, αλλά και για να υπάρξει δείγμα γραφής του Μαλίκ Χέρστον. Οσοι βρέθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ και παρακολούθησαν την αναμέτρηση, είχαν να λένε για το μεστό και δυναμικό παιχνίδι του Αμερικανού. Ο Χέρστον έβγαλε…μάτια με την απόδοση του και δείχνει πως θα είναι άμεσα ηγετική προσωπικότητα για την ΑΕΚ.

Ο Χέρστον είναι ολοκληρωμένος και ποιοτικός παίκτης. Ενας ηγέτης μέσα στο τερέν, που μπορεί να βάζει πόντους, να ανοίγει χώρους, να μαζεύει ριμπάουντ, να παίζει άμυνα. Δικαιολογημένα, ο Ντράγκαν Σάκοτα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Κάθε μέρα που περνά, ο Χέρστον βρίσκει ρυθμό και δείχνει πως η ΑΕΚ έκανε διάνα με την απόκτηση του. Αλλωστε, πέραν όλων των άλλων, είναι παίκτης με προσωπικότητα και νοοτροπία νικητή, σημαντικά στοιχεία για μια ομάδα που δομείται από την αρχή.

Ο Χέρστον περιμένει με ανυπομονησία τα μεγάλα παιχνίδια και θέλει να βγει μπροστά και να οδηγήσει τη «Βασίλισσα» σε μεγάλες επιτυχίες. Ο Αμερικανός έχει αναλάβει παρόμοιους ρόλους, τόσο στη Σιένα, όσο και στη Γαλατά Σαράϊ. Και πλέον, με την παρουσία του στο ρόστερ της ομάδας, ο Σάκοτα έχει ακόμα έναν ηγέτη – πέραν του σπουδαίου Ινγκλις – για να οδηγεί την ομάδα στους στόχους της.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X