Οι εντολές που έδειχναν σιγουριά και αυτοπεποίθηση

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ – Κέρκυρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÅËËÁÓ  ÁÅÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (ÊÕÐÅËËÏ 2014-2015)Υπήρξαν στιγμές στο χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κέρκυρα, που οι κιτρινόμαυροι έδειχναν εγκλωβισμένοι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Εκεί που η Κέρκυρα με φουλ αμυντική τακτική είχε καταφέρει να «προστατέψει» την άμυνα της, με τους κιτρινόμαυρους να δημιουργούν λιγότερες ευκαιρίες από κάθε άλλο ματς, το τελευταίο διάστημα. Και όμως όποιος παρατηρούσε τον Τραϊανό Δέλλα ένιωθε μια ασφάλεια.

Ο προπονητής συνεχώς έδινε εντολές στους παίκτες του να ανεβάσουν την πίεση τους, προσπαθούσε να κατευθύνει τους παίκτες του, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι με την επίτευξη του δεύτερου  γκολ από τον Αραβίδη, απλά χειροκρότησε. Ήταν το αποτέλεσμα των προσπαθειών της ομάδας, μέσα από τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Ο Δέλλας ξέρει, γνωρίζει τι μπορούν να κάνουν οι παίκτες του. Και φαινόταν σίγουρος για την έκβαση του αποτελέσματος.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X