Μετά την πρόκριση έρχεται ο φορ, με τον Κρισάντους να είναι η λύση που θέλουν όλοι

Περιμένουν τις εξελίξεις με τον Κρισάντους, δουλεύουν και άλλη επιλογή για φορ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

CHRISANTUS-κρισαντουςΗ ΑΕΚ συνεχίζει ακάθεκτη. Αήττητη, μέσα σε όλους τους στόχους της. Είναι σημαντικό, πως ολοένα και εμπλουτίζονται οι λύσεις του Δέλλα. Χθες επανεμφανίστηκε ο Τζανετόπουλος, σταθεροποιήθηκε ο Σοϊλέδης, πάτησε ξανά χορτάρι ο Ντακόλ. Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ενωσης, που προβλέπει ως τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου την προσθήκη ενός ακόμα επιθετικού, που όλα δείχνουν πως θα είναι ο Μακόλεϊ Κρισάντους.

Στην ΑΕΚ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Νιγηριανό και παρακολουθούν τις εξελίξεις στο «διαζύγιο» του με τη Σίβασπορ. Γνωρίζουν πως είναι θέμα χρόνου η λύση της συνεργασίας του παίκτη με τους Τούρκους, με την καταβολή σημαντικού μέρους των χρημάτων που έχει λαμβάνειν. Ακόμα και σήμερα μπορεί η υπόθεση να τελειώσει και ο Κρισάντους να έρθει στην Αθήνα για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από γερμανική και κυπριακή ομάδα, με τις οποίες συνεργάζεται ο πρόεδρος της Σίβασπορ. Υπάρχει μάλιστα πίεση ώστε ο Κρισάντους να πάει προς τα εκεί, ώστε να μην έχει μεγάλες οικονομικές απώλειες. Βέβαια, με βάση τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί ο Νιγηριανός με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, από την κοινή παρουσία τους στη Λας Πάλμας, φαίνεται πως η ΑΕΚ είναι εκείνη που έχει τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X