Είναι η ευκαιρία της

Στο +5 με το... καλημέρα η ΑΕΚ και προχωρά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

goal xania aek mantalos aravidisΟ Δέλλας είναι ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή της φετινής σεζόν. “Βασικός στόχος αποτελεί το πρωτάθλημα και στο κύπελλο θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά”, τονίζει χαρακτηριστικά ο προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος μόνο μετά το τελευταίο ματς κόντρα στην Κέρκυρα έκανε πρώτη φορά λόγο για το ενδεχόμενο κατάκτησης του τροπαίου.

Τα αποτελέσματα των χθεσινών αγώνων για τη φάση των “16” του κυπέλλου επιβεβαιώνουν απόλυτα την άποψη του τεχνικού της Ένωσης, αφού ο …δρόμος πλέον είναι ορθάνοιχτος για τον Δικέφαλο. Οι τρεις ομάδες της Football League (Ηρακλής, Απόλλων Σμύρνης και Χανιά), μαζί με τον ΟΦΗ των πολλών οικονομικών προβλημάτων, που κάνει προσπάθεια να διατηρηθεί “ζωντανός” ως το φινάλε της σεζόν και τον αδύναμο Πανιώνιο που κοιτάει πρώτα απ’ όλα την παραμονή στην κατηγορία, συμπληρώνουν ως τώρα μαζί με τον Ολυμπιακό την πρώτη εξάδα που πήρε την πρόκριση.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι με εξαίρεση τους “ερυθρόλευκους”, οι υπόλοιπες πέντε ομάδες είναι στα μέτρα της ΑΕΚ, η οποία απέναντι στον Ατρόμητο έδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιοδήποτε αντίπαλο. Αν απόψε η Ένωση καταφέρει να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Κέρκυρα, το μόνο που χρειάζεται είναι μια μικρή δόση τύχης στην κλήρωση της Παρασκευής, αφού ακόμα και σε περίπτωση που προκριθεί ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ξάνθη (το πιο πιθανό), θα χρειάζεται να αποφύγει μόλις δύο απ’ τους εφτά πιθανούς αντιπάλους της στον δρόμο για τα ημιτελικά του θεσμού. Κι εκεί πλέον μπορούν να γίνουν τα πάντα, αφού θα τη χωρίζει μόλις ένας γύρος απ’ την παρουσία της στον τελικό της διοργάνωσης. Στην ΑΕΚ δεν το λένε, αλλά εννοείται ότι έμειναν ικανοποιημένοι απ’ τα χθεσινά αποτελέσματα και πλέον γνωρίζουν καλά ότι έχουν την ευκαιρία να κάνουν την υπέρβαση στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X