Δέλλας: «Δύσκολο ματς με Κέρκυρα, θέλουμε την πρόκριση στο Κύπελλο»

Προετοιμασία της ΑΕΚ στο Πήλιο - μέρα 11η (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dellas δελλαςΕνα από τα σημεία στα οποία επικεντρώθηκε και χθες στην συνέντευξη Τύπου, αλλά και σήμερα στα Σπάτα ο Τραϊανός Δέλλας ήταν η ανάπτυξη της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναιγιάλειο. Ο τεχνικός της Ενωσης εστίασε στην ανάπτυξη από τον άξονα και τα δύο άκρα, κάτι το οποίο επανέλαβε και σήμερα στους «κιτρινόμαυρους» στην προπόνηση, ενώ αναφέρθηκε και στο κρίσιμο παιχνίδι με την Κέρκυρα την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

«Είχαμε κάποια θέματα στο ξεκίνημα του αγώνα με την βροχή και μέχρι να προσαρμοστούμε στο γήπεδο όπως είχε γίνει. Μετά παίξαμε καλά και όπως θέλαμε με ανάπτυξη από παντού. Το ξεχνάμε αυτό, πάει πέρασε. Κοιτάμε το παιχνίδι με την Κέρκυρα τώρα. Είναι δύσκολο ματς και θέλουμε να προκριθούμε. Να ξεκουραστείτε καλά, δεν υπάρχει χρόνος και έχουμε πολλά και συνεχόμενα ματς. Απαντες να είστε έτοιμοι» είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ΑΕΚ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X