Σιόντης: "Μπορούμε την πρόκριση επί της ΑΕΚ"

Το πρώτο γκολ στο κύπελλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kerkyra aek goal venetisΑισιόδοξος εμφανίστηκε σχετικά με την προοπτική πρόκρισης της Κέρκυρας έναντι της ΑΕΚ ο ποδοσφαιριστής των «Φαιάκων» Στέφανος Σιόντης σε συνέντευξή του στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6.»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός της Κέρκυρας:

-για την επιλογή του να επιστρέψει στην Κέρκυρα: «Πιστεύω πως έκανα καλή επιλογή ήξερα που ερχόμουν έχω ξαναπεράσει από την ομάδα και με έκανε να μην το πολυσκεφτώ. Ήταν μία καλή επιλογή και φαίνεται από την εικόνα μας στο γήπεδο».

-για το αν έχει επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας: «Σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε πως έχουμε πετύχει τον στόχο της παραμονής, ωστόσο είμαστε σε καλό δρόμο και βαθμολογικά και αγωνιστικά. Θέλουμε να τελειώνουμε το συντομότερο δυνατό και να μην μπλεχτούμε σε περιπέτειες».

-για τις φιλοδοξίες της Κέρκυρας για το Κύπελλο και την ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (1-1 το πρώτο ματς): «Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο καθώς πρόκειται για έναν θεσμό που μπορείς να κάνεις και να διεκδικήσεις πράγματα. Θεωρώ πως έχουμε το ρόστερ για να παραμείνει φρέσκια η ομάδα. Η ΑΕΚ μπορούσε να πάρει το παιχνίδι όμως είναι σκορ που μας δίνει δικαίωμα να μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση απέναντί της».

-για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Ο Ολυμπιακός λόγο μπάτζετ και επιτυχιών έχει ένα προβάδισμα για τον τίτλο ωστόσο και ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατάει παρόλο που έχασε τη διάφορα του. Ο Παναθηναϊκός είναι ικανός για το πάντα καθώς όπως έχουμε δει μπορεί να κερδίσει παντού. Είναι ωραίο που τρεις ομάδες είναι τόσο κοντά στη βαθμολογία και μακάρι να είναι έτσι κάθε χρόνο»

-Τις προσωπικές του φιλοδοξίες:
«Στο ποδόσφαιρο όσο έχουμε την υγεία μας και δουλεύουμε ελπίζουμε πάντα για το καλύτερο. Θέλω να είμαι γερός και να βοηθήσω την ομάδα μου και αν μπορέσω να κάνω ένα βήμα παραπάνω θα είναι πάρα πολύ καλό».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X