Κάθε αγώνας κι ένα μήνυμα της ΑΕΚ

Κάθε αγώνας κι ένα μήνυμα της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mathitiki exedra minimaΗ ΑΕΚ για ένα ακόμα παιχνίδι έστειλε το μήνυμά της μέσω των παιδιών που έδωσαν το “παρών” στη μαθητική εξέδρα και για το λόγο αυτό εξέδωσε σήμερα την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Η Μαθητική κερκίδα της ΑΕΚ λειτούργησε, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες και στον χθεσινό αγώνα με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο. Η θύρα 23 του ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου υποδέχτηκε τα παιδιά που αυτή τη φορά έστειλαν ένα μήνυμα που έχει να κάνει με θέματα αυτοκριτικής και συμπεριφοράς.

«Κάθε τι που μας ενοχλεί πάνω στους άλλους μπορεί να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας» έλεγε ο ελβετός καθηγητής ψυχολογίας Κάρλ Γιούνγκ και είναι σημαντικά τα λόγια του για το χαρακτήρα κάθε νέου ανθρώπου.

Την Πέμπτη (29/1, 17:00) στον αγώνα ρεβάνς με αντίπαλο την Κέρκυρα για το Κύπελλο οι μαθητές και οι μαθήτριες θα στείλουν μήνυμα για τη σημασία της άμιλλας στην καθημερινή μας ζωή”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X