Η ΑΕΚ πήγε ...θέατρο (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ πήγε ...θέατρο (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

akadimies aek theatroΗ ΑΕΚ έχει αλλάξει επίπεδο τα δύο τελευταία χρόνια κι αυτό αποδεικνύεται συνεχώς. Απ’ την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν τις ακαδημίες οι Ζήκος και Μητροτάσιος έκαναν γνωστό ότι εκτός από καλούς ποδοσφαιριστές θέλουν να έχουν στα τμήματα υποδομής και “καλλιεργημένους” ανθρώπους. Στο πλαίσιο αυτό οι νεαροί παίκτες της ομάδας Κ17 παρακολουθησαν τη θεατρική παράσταση “Άνω κάτω”. Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ σημειώνεται:

“H ΠΑΕ ΑΕΚ έχει εκπονήσει ένα πλάνο δραστηριοτήτων για τα τμήματα των Ακαδημιών που δεν αφορούν μόνο το αγωνιστικό μέρος.

Μεταξύ άλλων, έχει να κάνει και με την πολιτιστική επιμόρφωση των παιδιών. Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα Κ-17 των Ακαδημιών μας παρακολούθησε τη Δευτέρα το βράδυ τη θεατρική παράσταση  «Aνω…Κάτω» του Δημήτρη Μητρόπουλου σε σκηνοθεσία και ερμηνεία του Γιάννη Αϊβάζη.

Οι δραστηριότητες θα συνεχιστούν με θέματα που έχουν να κάνουν με την ιστορία του Συλλόγου μας αφού στα παιδιά βάσει του σχεδιασμού που έχει γίνει και που θα αρχίσει να υλοποιείται στο προσεχές μέλλον, θα δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να συνομιλήσουν με παλαιμάχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που στο παρελθόν έχουν γράψει ένδοξη ιστορία με τα χρώματα της ομάδας”.

akadimies aek theatro 2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X