Αραβίδης: "Να αποδεικνύουμε συνεχώς ότι είμαστε περαστικοί από την κατηγορία"

Αραβίδης: "Να αποδεικνύουμε συνεχώς ότι είμαστε περαστικοί από την κατηγορία"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αραβίδης: "Να αποδεικνύουμε συνεχώς ότι είμαστε περαστικοί από την κατηγορία"aravidis goalΑραβίδης: "Να αποδεικνύουμε συνεχώς ότι είμαστε περαστικοί από την κατηγορία"Ο Χρήστος Αραβίδης ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο. Ο Έλληνας “άσος” μιλάει για το χατ τρικ που πέτυχε και για το ματς με την Κέρκυρα για το κύπελλο:

“Στόχος μας είναι να κερδίζουμε όλες τις ομάδες και να αποδεικνύουμε ότι είμαστε περαστικοί από την κατηγορία. Αν σήμερα δεν είχα σκοράρει εγώ τρεις φορές και είχε σκοράρει κάποιος άλλος συμπαίκτης μου θα ήμουν εξίσου χαρούμενος. Εύχομαι στο τέλος της χρονιάς να είμαστε εδώ με μια μεγαλύτερη κούπα και να κάνουμε τον απολογισμό”.

Ο Χρήστος Αραβίδης αναφέρθηκε και στο ματς της Πέμπτης για τους “16” του κυπέλλου: “Έχουμε μπροστά μας το ματς με την Κέρκυρα. Πρέπει να γεμίσουμε μπαταρίες, είμαστε καλύτεροι από πολλές ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Καθρέφτης γι’αυτό είναι το γήπεδο και θα πρέπει να αποδεικνύουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε καλύτεροι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X