Δέλλας: «Εχουμε δύσκολο ματς με την Κέρκυρα, χρειάζεται φρεσκάρισμα»

Δέλλας:  «Εχουμε δύσκολο ματς με την Κέρκυρα, χρειάζεται φρεσκάρισμα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÐÁÍÁÉÃÉÁËÅÉÏÓ (FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)Το 3-0 στο ΟΑΚΑ δεν μπορούσε να μην αφήσει ικανοποιημένο τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος απέναντι σε μια καλή ομάδα είδε τους παίκτες του να κάνουν αυτά που έπρεπε.

«Σήμερα για εμάς ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος απέναντι σε μια έμπειρη και καλή ομάδα. Είναι πλασματικό ότι είναι σε αυτή την θέση. Έχει καλούς παίκτες και είναι δουλεμένη ομάδα. Θα ήταν δύσκολο για εμάς αν δεν ήμασταν σοβαροί. Να δίναμε το κάτι παραπάνω έπρεπε και το κάναμε. Αν εξαιρέσουμε το ξεκίνημα του αγώνα λόγω της βροχής που έκανε φάσεις ο αντίπαλος, από εκεί και πέρα αφού ξεπεράσαμε την βροχή ελέγξαμε φάσεις και κυκλοφορήσαμε μπάλα. Αναπτυχθήκαμε από άξονα και άκρα και βάλαμε τρία γκολ. Τελείωσε το ματς πήραμε 3 βαθμούς απέναντι σε μια καλή ομάδα. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να φρεσκαριστούμε, έχουμε δύσκολο ματς απέναντι στην Κέρκυρα. Μας ενδιαφέρει πρώτα το πρωτάθλημα αυτό τους είπα και ανταποκρίθηκαν τα παιδιά. Συγχαρητήρια για την εικόνα τους. Εύχομαι στον Παναιγιάλειο καλή συνέχεια» είπε αρχικά ο Δέλλας στην συνέντευξη Τύπου δείχνοντας την ικανοποίηση του, αλλά και βάζοντας τώρα στο… κάδρο το ματς – πρόκριση με την Κέρκυρα στο Ολυμπιακό Στάδιο την Πέμπτη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ εν συνεχεία ρωτήθηκε για τον Αρη Σοϊλέδη και την εικόνα του μετά τον τραυματισμό, σχολιάζοντας «Όλα τα παιδιά είναι εδώ. Έχω κατηγορηθεί για αυτό. ξέρω τι δουλειά κάνουν. Είχε ατυχία ο Αρης, δούλεψε πολύ για να εγκλιματιστεί στην ομάδα. Ξέρετε όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι πανέτοιμοι. Είναι απόδειξη η εικόνα του. ισχύει για όλους αυτό».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X