Η διακοπή κόβει τη φόρα της ΑΕΚ, αλλά ευνοεί την προσαρμογή του Χέρστον

Την …εκτοξεύει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

HerstonΗ αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζει διαρκή άνοδο, ωστόσο τις επόμενες μέρες ο Ντράγκαν Σάκοτα καλείται να βρει τον τρόπο να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του, αφού υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα, για να γίνει το Άρης – ΠΑΟΚ.

Μια απόφαση που δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή της ΑΕΚ, ο οποίος τοποθετήθηκε για αυτό στην συνέντευξη τύπου του αγώνα με τον Κόροιβο, το βράδυ του Σαββάτου. Ο Σάκοτα καταλαβαίνει ότι μια νέα ομάδα χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια της για να μπορέσει να αποκτήσει χημεία. Και για την “Βασίλισσα” είναι σημαντικό ότι δίνει συνεχόμενα παιχνίδια κάθε εβδομάδα.

Ωστόσο αυτή την εβδομάδα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Πλέον το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέας Σμύρνη θα διεξαχθεί σε δύο εβδομάδες και αυτό δεν ακούστηκε καλά στα αυτιά του. Το θετικό πάντως στην όλη διαδικασία είναι το γεγονός ότι θα έχει την δυνατότητα να βάλει τον Μαλίκ Χέρστον στο παιχνίδι της ομάδας.

Ο Αμερικάνος που σημείωσε 11 πόντους στο παιχνίδι με τον Κόροιβο ήταν σαφές ότι είχε ζητήματα με την προσαρμογή του, αλλά αυτό φαντάζει απόλυτα φυσιολογικό. Ο  Χέρστον θα δουλέψει με την υπόλοιπη ομάδα, θα μάθει τα συστήματα της και θα είναι απόλυτα έτοιμος για το δύσκολο εκτός έδρας ματς στη Νέα Σμύρνη.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X