Αυτή η ομάδα έχει μέταλλο πρωταθλητή

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου οι «μάγκες» που νίκησαν τον Φίλιππο 27-25
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

handball aek-filipposΠως μπορεί ένα σύνολο παικτών να συνεργαστεί άψογα φτάνοντας στο στόχο του αντιμετωπίζοντας παράλληλα αρκετά προβλήματα; Πως μπορεί μια ομάδα με αβέβαιο το αύριο να στοχεύει όλο και ψηλότερα με το πέρασμα του χρόνου; Μόνο όταν λέγεται ΑΕΚ και παίζει χάντμπολ. Αφήνοντας πίσω της όλα τα προβλήματα, αγωνιστικά και μη, η ομάδα χάντμπολ της Ένωσης δίνει σε κάθε αγώνα τον ορισμό του να είσαι ΟΜΑΔΑ. Και αυτό γιατί όχι μόνο προσαρμόζεται στις απαιτήσεις όλων των διοργανώσεων, πρωτάθλημα, κύπελλο, αλλά γιατί καταφέρνει να ανεβάζει τον πήχη όσο περνάει ο καιρός και οι απαιτήσεις αυξάνονται.

Τρανταχτό παράδειγμα η παρουσία της ομάδας στο κύπελλο Ελλάδος, πολλοί θεωρούσαν υπερβολικό το σύνολο του Γιάννη Αρβανίτη να συμμετέχει σε δύο διοργανώσεις πόσο μάλιστα και μετά τις γιορτές όπου η ομάδα έχασε τον βασικό της τερματοφύλακα, Κώστα Τσιλιμπάρη. Οι διαψεύσεις ωστόσο, δεν άργησαν να έρθουν, οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν μέχρι σήμερα να μείνουν σε τροχιά τίτλου φτάνοντας παράλληλα στους τέσσερις του Κυπέλου, κερδίζοντας εκτός των άλλων τον «πιτσιρικά» και αδερφό του Κώστα, Νίκο Τσιλιμπάρη, την ώρα μάλιστα που η ομάδα έψαχνε διακαώς τον αντικαταστάτη του πρώτου δοκιμάζοντας αρκετούς αθλητές. Μαγκιά, ψυχή και η αγάπη για την φανέλα είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας των, απλήρωτων εδώ και καιρό, αθλητών που δίνουν στην ΑΕΚ μέταλλο πρωταθλητή.

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΝΕΚΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X