Την …εκτοξεύει

Την …εκτοξεύει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

HerstonΔεν χρειάζεται να δει κανείς πολλά πράγματα για να καταλάβει ότι ο Μαλίκ Χέρστον είναι ένας παίκτης με πλούσια μπασκετικά στοιχεία. Όσοι τον είχαν δει στις προηγούμενες ομάδες του, ήξεραν τι θα δουν τα ματάκια τους. Και παρά το γεγονός ότι ουσιαστικά μιλάμε για την πρώτη του γνωριμία με τα κιτρινόμαυρα, έκανε σαφές ότι η ΑΕΚ μπορεί να κοιτάξει πολύ ψηλά την φετινή σεζόν.

Δεν είναι ασφαλώς οι 11 πόντοι του, δεν είναι τα λείι απ του, ή το κάρφωμα που έκανε ξεσηκώνοντας την εξέδρα. Είναι ακριβώς η αύρα αυτής της ομάδας. Που αποπνέει υγεία και σου δίνει την εντύπωση ότι κάθε μέρα που περνάει θα γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστική.

Ο Χέρστον έδειξε με το καλημέρα την καλή φυσική του κατάσταση. Κάτι που υπήρχε στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΚ όταν αποκτήθηκε. Ο Αμερικάνος ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να έχει απόλυτη ισορροπία μέσα στην ομάδα. Έχει κάνει μόλις λίγες προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Και σε αυτό το κομμάτι σίγουρα χρειάζεται δουλειά. Αλλά και πάλι είναι κάτι φυσιολογικό να συμβαίνει.

Μέσα από την καθημερινότητα της ομάδας θα μπει στην ομάδα, θα μάθει τα συστήματα θα δουλέψει πάνω σε αυτά και την ερχόμενη εβδομάδα απέναντι στον Πανιώνιο θα είναι ένα επίπεδο παραπάνω. Πολλοί λένε ότι οι μεγάλοι παίκτες δεν χρειάζονται περίοδο προσαρμογής σε τέτοιο επίπεδο. Και όμως είναι ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος»  για τον Ντράγκαν Σάκοτα. Ευχάριστος όμως κατά μια έννοια. Γιατί έχει δύο «πυρηνικά» όπλα στην περιφέρεια, τους Χέρστον και Ίνγκλις που καλείται να βρει την απαραίτητη χημεία.

Είναι «ευλογία» για τον προπονητή να έχει τόσο μεγάλους παίκτες στην διάθεση του. Και μόλις ο Χέρστον μάθει το παιχνίδι της ΑΕΚ θα κάνει «παπάδες» στο γήπεδο, μαζί με τους υπόλοιπους αστέρες της Ένωσης. Ο 28χρονος Αμερικανός άλλωστε είναι ξεκάθαρο ότι είναι σε θέση να ανεβάσει επίπεδο την ΑΕΚ. Για αυτό αποκτήθηκε από την Ένωση, για αυτό δαπάνησε ένα σεβαστό ποσό ο Μάκης Αγγελόπουλος. Για να κάνει την ΑΕΚ μεγάλη και να την δει στην κορυφή του Ελληνικού μπάσκετ.

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X