Ακούστε LIVE μέσω WEB RADIO την περιγραφή του ματς ΑΕΚ – Κόροιβος (19.00)

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - ΚΑΟΔ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÊÁÏÄ AEK - KAOD (BASKET LEAGUE 2014-2015)Στις 19:00 η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ το Κόροιβο Αμαλιάδας  για την 14η αγωνιστική της Basket League και το enwsi.gr θα σας μεταδώσει LIVE όλη την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα θα έχει στη διάθεσή του τον Μαλίκ Χέρστον που θα κάνει ντεμπούτο με τη «Βασίλισσα». Μαζί με τους Ίνγκλις και Μενσά Μπονσού αποτελούν πλέον τα βαριά ονόματα της ΑΕΚ, η οποία έχει ενισχυθεί σημαντικά, στον μεγάλο στόχο της εισόδου στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι κιτρινόμαυροι περιμένουν πολύ κόσμο σήμερα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ενώ η πρεμιέρα του Χέρστον στο σημερινό ματς αποτελεί “πόλο” έλξης για όλους.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα βλέπει έναν παίκτη που έχει θέληση να κερδίσει τον χρόνο και αυτό μετρά πολύ στη διαδικασία. Ο Αμερικανός φόργουορντ θα είναι στην 12άδα της ΑΕΚ και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην αποψινή αναμέτρηση. H ΑΕΚ ετοιμάζεται για δεύτερη συνεχόμενη νίκη και στη συνέχεια να πάει στη Νέα Σμύρνη για να κλειδώσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και θα σας μεταφέρει με αποκλειστικά βίντεο και Web Radio μετάδοση, από τον Σταύρο Καζαντζόγλου όλα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X