Μόνο νίκη το σύνθημα στους "μάγκες" απέναντι στο Κιλκίς (17.30, Live enwsi.gr)

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου οι «μάγκες» που νίκησαν τον Φίλιππο 27-25
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

handball aek-filipposΝα διατηρήσει την επαφή με την κορυφή θέλει η ΑΕΚ η οποία φιλοξενεί το Κιλκίς στο κλειστό της Πολιτείας. Το σημερινό ματς μάλιστα είναι το πρώτο στο οποίο μπορούν οι φίλοι της ομάδας να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, αφού η τιμωρία της έδρας για οκτώ αγωνιστικές που είχε ισχύ στο φετινό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε.

Ωστόσο οι συνθήκες δεν ευνοούν για μαζική προσέλευση κόσμου, αφού το κλειστό της Πολιτείας μπορεί να φιλοξενήσει μόλις 60 άτομα. Ακόμα όμως και με αυτές τις συνθήκες, οι “μάγκες” θέλουν να συνεχίσουν στα θετικά αποτελέσματα.

Θυμίζουμε ότι προέρχονται απο συνεχόμενες νίκες επί του Φίλιππου Βέροιας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και θέλουν να παραμείνουν κοντά στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας. Ο Γιάννης Αρβανίτης προβληματίζεται απο την κόπωση που υπάρχει στην ομάδα, αλλά είναι κάτι αναμενόμενο. Ευελπιστεί οι παίκτες του να μπορέσουν να διαχειριστούν την αναμέτρηση και να πάρουν μια ακόμα νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόλις μια νίκη σε έξι εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα. Δεν μπορούν να φοβίσουν τους κιτρινόμαυρους, από τους οποίους εξαρτάται αποκλειστικά η έκβαση του αγώνα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X