Περιμένουν τις εξελίξεις με τον Κρισάντους, δουλεύουν και άλλη επιλογή για φορ

Περιμένουν τις εξελίξεις με τον Κρισάντους, δουλεύουν και άλλη επιλογή για φορ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

CHRISANTUS-κρισαντουςΔίχως άγχος και με εξελίξεις που θα «τρέξουν» ουσιαστικά από την επόμενη εβδομάδα, δουλεύουν στην ΑΕΚ την υπόθεση του επιθετικού. Είναι σημαντικό, πως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ότι στην Ενωση θα προχωρήσουν άμεσα με ενίσχυση για φορ. Η περίπτωση του Κρισάντους είναι στην ατζέντα της ΑΕΚ, ωστόσο δεν είναι η μοναδική επιλογή. Παράλληλα με αυτήν, υπάρχει και άλλη λύση που προωθεί ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Αλλωστε, το τοπίο αναφορικά με τον Κρισάντους δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο. Βλέπετε, μπορεί να υπήρξαν αναφορές του προέδρου της Σίβασπορ για το «διαζύγιο», αλλά στην ΑΕΚ ξέρουν πως ακόμα το θέμα είναι ανοιχτό. Φαίνεται πως υπάρχουν οικονομικές διαφορές και οι Τούρκοι βιάζονται να ξεμπερδέψουν με τον 25χρονο Νιγηριανό, αλλά εκείνος περιμένει να λάβει τα χρήματα του. Όπως και να έχει, το θέμα δύσκολα θα έχει ουσιαστική εξέλιξη μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Μιλοβάνοβιτς ξέρει καλά τον Κρισάντους από την κοινή παρουσία τους στη Λας Πάλμας. Με τους νησιώτες της Ισπανίας, ο Νιγηριανός είχε 19 γκολ σε 64 συμμετοχές στη διετία που αγωνίστηκε. Στο παρελθόν έχει παίξει στη Γερμανία με το Αμβούργο, την Καρσλρούη και τη Φρανκφούρτη, αλλά τα καλά χρόνια ήταν στην Ισπανία. Είναι παίκτης με εκρηκτικότητα και ένταση στο παιχνίδι του, αλλά στην ΑΕΚ ψάχνουν και για κάτι ακόμα καλύτερο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X