Με απόλυτο στόχο τη νίκη η ΑΕΚ απέναντι στο Ανατόλια (16.00, Live enwsi.gr)

ΦΩΤΟ από το Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek_volley_gynaikwn10Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες από Ολυμπιακό και Α.Ο. Θήρας το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ ρίχνεται στη μάχη απέναντι στο κολλέγιο Ανατόλια. Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια.

Μην ξεχνάμε ότι πλέον η ομάδα της Σαντορίνης έχει πλησιάσει την Ένωση και απειλεί να της πάρει την 4η θέση.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, το σημερινό ματς είναι ένα από τα πιο δύσκολα της φετινής σεζόν. Και αυτό γιατί η προετοιμασία της ομάδας μέχρι και χθες είχε πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Ρουμελιώτης είχε να αντιμετωπίσει σημαντικά ζητήματα με τουλάχιστον τέσσερις αθλήτριες του. Κακουράτου, Νικούλη, Λαγουδάκη και Κατσαντώνη αντιμετωπίζουν ακόμα και σήμερα θέματα. Η πρώτη μάλιστα δεν θα αγωνιστεί, ενώ με προβλήματα θα παίξουν οι υπόλοιπες.

Όπως και να’χει πάντως ο Ρουμελιώτης θέλει να δει από τις αθλήτριες του πάθος και πείσμα για να έρθει η νίκη. Ο αντίπαλος μπορεί να μην τρομάζει, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχει να χάσει τίποτα και είναι ικανός να δημιουργήσει προβλήματα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X