Δεδομένο: ο πιο καλός ο…βιαστής, είναι ο Χάρης Κοπιτσής (VIDEO)

Δεδομένο: ο πιο καλός ο…βιαστής, είναι ο Χάρης Κοπιτσής (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ορισμένοι παίκτες, έμειναν στη συνείδηση για τα επιτεύγματα τους κόντρα σε συγκεκριμένες ομάδες. Ειδικά όταν αναφερόμαστε σε ντέρμπι με παραδοσιακούς αντιπάλους, ήταν σχεδόν επιβεβλημένο να αναδειχθούν ήρωες. Στις αρχές της δεκαετίας του ΄90, έτσι έλαμψε το αστέρι του Χάρη Κοπιτσή. Ασημος μεσοεπιθετικός από τον Πανιώνιο, έγινε δεξί μπακ από τον Μπάγεβιτς και έλαμψε με αποκορύφωμα τα ντέρμπι τίτλου με τον Παναθηναϊκό. Εκεί ο Κοπιτσής σκόραρε δύο συνεχόμενες φορές, με τη δεύτερη να πραγματοποιείται μία μέρα σαν σήμερα του 1994.

Ηταν τότε που η σκεπαστή έστησε το τραγουδάκι που φώναζε εν χορώ όλη η Νέα Φιλαδέλφεια: «ο πιο καλός, ο…βιαστής, είναι ο Χάρης Κοπιτσής, είναι τρελός, ψυχοπαθής, μα πάνω απ’ όλα ΑΕΚτζής». Ο Κοπιτσής είχε ανοίξει το σκορ με οβίδα έξω από την περιοχή, προτού ο Αλεξανδρής ολοκληρώσει τον «κιτρινόμαυρο» θρίαμβο (και να…τραυματιστεί ενώ πανηγύριζε). Με εκείνη τη νίκη η ΑΕΚ είχε αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη διαφορά από τον Παναθηναϊκό και ήταν το ακλόνητο φαβορί για το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X