Χαμός για τα εισιτήρια με τον Κόροιβο και την πρεμιέρα του Χέρστον με τη «Βασίλισσα»

Πήρε μπροστά ο Χέρστον και μπαίνει άμεσα στη διάθεση του Σάκοτα ενόψει Κόροιβου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

herston2-χερστονΑν και το όνομα του αντιπάλου δεν αποτελεί πόλο έλξης, στην ΚΑΕ έχουν μηνύματα πολύ σημαντικής παρουσίας του κόσμου στην αυριανή αναμέτρηση με τον Κόροιβο στο ΟΑΚΑ. Βλέπετε, είναι η πρεμιέρα του σούπερ Μαλίκ Χέρστον, η ευκαιρία για ακόμα μία νίκη, η επιβεβαίωση της αλλαγής στο στάτους της ομάδας, η νέα…παλιά συνήθεια του Ενωσίτη, που αναγνωρίζει την τεράστια προσπάθεια του Μάκη Αγγελόπουλου να δώσει ξανά στη «Βασίλισσα» το στέμμα της.

Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως θα υπάρξει και πάλι έκτος παίκτης στο πλευρό της ομάδας. Η νίκη με την ομάδα της Αμαλιάδας είναι η δεύτερη από τις τρεις που απαιτούνται για να υπάρξει ηρεμία για τη συνέχεια και προετοιμασία για τα πλέι οφ. Και παράλληλα, αποτελεί και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για επιβεβαίωση των νέων δεδομένων που υπάρχουν στην ομάδα, κόντρα σε έναν αντίπαλο όπου η Ενωση μετρά μόνο ήττες. Παράδοση που πρέπει να σπάσει άμεσα.

Συν τοις άλλοις, υπάρχει το έξτρα κίνητρο της πρεμιέρας του Μαλίκ Χέρστον. Ο νέος σούπερ σταρ της ΑΕΚ μέτρησε ακόμα μια προπόνηση με την ομάδα και κάθε μέρα δείχνει καλύτερος. Ζητούμενο τώρα είναι η βελτίωση της φυσικής του κατάστασης και η προσαρμογή του στην ομάδα και αυτό θα αρχίσει να συμβαίνει από το αυριανό ματς. Ο Σάκοτα θα τον έχει στην 12άδα ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και να είναι η ατραξιόν του ματς.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X