Αγωγή 500.000 ευρώ στον Φίλη από τον Μελισσανίδη

ΦΩΤΟ από την κοπή Πίτας των Παλαιμάχων της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidisΜισό εκατομμύριο ευρώ ζητάει από τον Νίκο Φίλη, υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθήνας και διευθυντή της εφημερίδας «Αυγή», ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης.

Με την αγωγή, που θα εκδικαστεί τον Απρίλιο, ο επιχειρηματίας ζητάει την καταβολή αυτού του μεγάλου ποσού επειδή θεωρεί ότι εθίγησαν η «τιμή και η υπόληψή του» όταν ο Νίκος Φίλης αναφέρθηκε, στις 5 Ιανουαρίου, στην εκπομπή enikos στο Star, στην επίθεση (με δύο νεκρούς) που δέχτηκε δεξαμενόπλοιο συμφερόντων Μελισσανίδη στη Λιβύη λίγες μέρες νωρίτερα, επειδή κρίθηκε ύποπτο από τις αρχές της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών απέφευγε συστηματικά να κατονομάσει τον ιδιοκτήτη του πλοίου, ενώ ο Νίκος Φίλης είχε μιλήσει και για το λαθρεμπόριο πετρελαιοειδών και τις περίφημες «τριγωνικές συναλλαγές», από τις οποίες έχουν «χαθεί» πάνω από 2 δισ. και, παρά τις μνημονιακές επιταγές, δεν έχει γίνει το παραμικρό.

Ο Νίκος Φίλης, όμως, είχε δεχτεί επίθεση με απαράδεκτες εκφράσεις από τη διοίκηση Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, όταν αναφέρθηκε στο ζήτημα του γηπέδου της ομάδας.

Πηγή: efsyn

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X