Ένας Κύπριος κι ένας Αλβανός δοκιμάστηκαν σήμερα από την ΑΕΚ

Πολύ καλές εμφανίσεις των Ακαδημιών της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

programma-agonon-akadimion-25-26102014-denlargeΚάθε εβδομάδα ο Στέλιος Μανωλάς και οι συνεργάτες του περνούν από το “μικροσκόπιό” τους αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υπό προϋποθέσεις μπορούν να ενταχθούν στις ακαδημίες της ομάδας. Αυτό συνέβη και σήμερα, κατά τη διάρκεια του προπονητικού φιλικού με την επαγγελματική ομάδα.

Ο τεχνικός της Κ20 είδε αγωνιζόμενους δύο 18χρονους ποδοσφαιριστές, Έναν Κύπριο κι έναν Αλαβανό, τους οποίους συνόδευαν πολύ καλές συστάσεις. Τελικά μόνο ο νεαρός αριστεροπόδαρος “άσος” από την Κύπρο κατάφερε να ξεχωρίσει με την παρουσία του, αν και έδειξε ότι βρίσκεται πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Σε αντίθεση με τον συγκεκριμένο παίκτη, ο νεαρός από την Αλβανία δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο και δεν έπεισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Εννοείται ότι οι δοκιμές θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X