Χαρακτήρας πρωταθλήτριας με οβίδα Πίττα και χορευτικά Οκο (VIDEO)

Χαρακτήρας πρωταθλήτριας με οβίδα Πίττα και χορευτικά Οκο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για να μπορέσει μια ομάδα να γίνει ανταγωνιστική και να διεκδικήσει τίτλους, πρέπει να μάθει να νικά. Να…εθιστεί στις νίκες, να βρίσκει τρόπο να ξεπερνά όλα τα εμπόδια. Μια διαδικασία που έζησαν πολλοί το 1988. Τότε που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έθεσε τις βάσεις για τη δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής αυτοκρατορίας. Και ματς όπως αυτό που έγινε μια μέρα σαν σήμερα πριν από 30 χρόνια, συνέτειναν προς αυτήν την αλλαγή στο dna.

Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Πανιώνιο στη Νέα Φιλαδέλφεια, μία εβδομάδα μετά το τεράστιο διπλό επί του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα. Η νίκη θεωρούνταν εκ των ουκ άνευ και το ματς μόνο εύκολο δεν ήταν. Εγινε, χάρη σε δύο ποδοσφαιριστές: τον τεράστιο Μίροσλαβ Οκόνσκι που χόρεψε όλη την άμυνα του Πανιωνίου και πέτυχε ένα σπάνιο γκολ με κεφαλιά, αλλά και τον Δημήτρη Πίττα. Το γκολ οβίδα που πέτυχε και άνοιξε το σκορ, ήταν πραγματικά σπάνιας ομορφιάς και ενδεικτικό της μεγάλης κλάσης που διέθετε.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X