"Μάγκες" έτοιμοι για την πρόκριση, απέναντι στον Φίλιππο (15.00, Live enwsi.gr)

ΦΩΤΟ από το Ποσειδώνας Λουτρακίου - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

omada handball paiktesΛίγες μέρες μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος, όπου η ΑΕΚ επικράτησε μέσα στην Βέροια, οι κιτρινόμαυροι φιλοξενούν στο κλειστό της Πολιτείας τον Φίλιππο, με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Χάντμπολ.

Μια διοργάνωση που ενδιαφέρει σε απόλυτο βαθμό τον Γιάννη Αρβανίτη και τους παίκτες του. Ο τεχνικός της Ένωσης πάντως προσπαθεί να πείσει τους παίκτες του ότι το σημερινό ματς που θα ξεκινήσει στις 15.00 θα είναι εντελώς διαφορετικό από  αυτό του Σαββάτου.

Πάντως πρέπει να τονίσουμε ότι ο προπονητής της ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει δύο πονοκεφάλους ενόψει της σημερινής σπουδαία αναμέτρησης. Οι Νικολαίδης και Παπαδόπουλος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή αν θα μπουν στο παρκεί για να δώσουν και αυτοί την μάχη τους για την πρόκριση της ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X