«Μπηχτές» Σταματιάδη για Γ.Σ. και Ερασιτεχνική

O έφορος της ΑΕΚ Κ. Σταματιάδης νέος Γενικός Γραμματέας στην ΟΧΕ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kostas stamatiadisΟ έφορος του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ Κώστας Σταματιάδης με ανάρτηση του στο Faceboook θέλει ερωτήματα αναφορικά με την ΓΣ της Ερασιτεχνικής και το θέμα του παραχωρητηρίου.

Αναλυτικά:

«Επική νίκη , επικός κόσμος . Κατά τα άλλα στις 27 έχει γενική συνέλευση μετά από απόφαση που πήρε λέει το ΔΣ της Ερασιτεχνικής στις 16 . Μάλιστα έχουν βάλει να περάσουν τα πάντα οι άνθρωποι , απολογισμούς , ισολογισμούς , χωρίς καμία ενημέρωση . Ακόμα και το πιο σοβαρό θέμα της σύγχρονης ιστορίας της ΑΕΚ , το παραχωρητήριο , θα έπρεπε το ΔΣ να παρουσιάσει μια εισήγηση στα μέλη που να περιγράφει επακριβώς τους όρους και τις προϋποθέσεις . Είχαν τόσο καιρό να προετοιμαστούν και να ενημερώσουν για κάτι που βλέπει θετικά όλος ο κόσμος και θέλει να το ψηφίσει με πρώτο εμένα Και όλα αυτά δυο μέρες μετά τις εκλογές, την Τρίτη που είναι εργάσιμη . Αυτό σημαίνει όχι κόσμος από την επαρχία , οχι άνθρωποι που δουλεύουν το απόγευμα κλπ . Δεν υπάρχουν λόγια πλέον ικανά να αποδώσουν επαρκείς χαρακτηρισμούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X