Κραυγή απόγνωσης από τον Δερμανούτσο

Κραυγή απόγνωσης από τον Δερμανούτσο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dermanoutsos-δερμανουτσοςΔραματικές στιγμές βιώνουν τα τμήματα υποδομής μπάσκετ που ανήκουν στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ και ο Βαγγέλης Δερμανούτσος με δήλωση του προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τους παράγοντες της ομάδας για να προχωρήσει η λύση που δίνει ο Βασίλης Βάσσιος. «Τα προβλήματα στα Τμήματα Υποδομής Μπάσκετ της ΑΕΚ παραμένουν. Δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών. Λίγο έως πολύ είναι γνωστό τι έχει συμβεί τους τελευταίους μήνες. Η έλλειψη γηπέδου είναι τα μείζον πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι διαφάνηκε λύση πρόσφατα, καθώς ο «Ενωσίτης» Βασίλης Βάσσιος εξέφρασε την επιθυμία, μαζί με άλλους ανθρώπους, που αγαπάνε πραγματικά την ΑΕΚ, να αναλάβουν τη διαχείριση των Τμημάτων Υποδομής. Απ’ όσο γνωρίζω έχει έλθει σ’ επαφές με κάποια κλειστά γυμναστήρια, προκειμένου να στεγαστούν οι Ακαδημίες του Μπάσκετ. Αυτή την στιγμή, όμως, στην Ερασιτεχνική επικρατεί ένα χάος. Ειδικά μετά την αποχώρηση του κυρίου Ανατολιωτάκη.
Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Ξέρω ότι τα Τμήματα κινδυνεύουν οριστικά με
διάλυση. Υπενθυμίζω ότι για πρώτη φορά στα χρονικά δεν κατεβάσαμε φέτος εφηβική ομάδα. Πρέπει να γίνει κάτι… χθες. Δεν πάει άλλο. Θα είναι κρίμα να μην αξιοποιήσουμε την ευκαιρία, που μας δίνει η εμφάνιση Βάσσιου. Ξέρω καλά, ότι ο Βασίλης έχει πλάνο μακράς πνοής προκειμένου για τη σωτηρία και βιωσιμότητα των Τμημάτων, τα οποία επί σειρά ετών έχουν αναδείξει αθλητές, που κοσμούν ακόμα και σήμερα τα ελληνικά και ευρωπαϊκά γήπεδα. Και οπωσδήποτε, αν και εφόσον όλα πάνε καλά, θα υπάρξει άμεση συνεργασία με τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ΚΑΕ», αναφέρει ηΔήλωση του Υπευθύνου των Τμημάτων Υποδομής της Ερασ. ΑΕΚ, Βαγγέλη Δερμανούτσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X