Ο «Λύμπε» άρχισε να δείχνει το κύπελλο (VIDEO)

Ο «Λύμπε» άρχισε να δείχνει το κύπελλο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gureiro-lyberopoulos-γκερειρο-λυμπεροπουλοςΗ τελευταία, μέχρι την επόμενη, μεγάλη επιτυχία της ΑΕΚ, ήταν το κύπελλο του 2011. Σε μια χρονιά γεμάτη απογοητεύσεις και προβλήματα, η Ενωση κατάφερε να φτάσει στον τελικό και να επιβληθεί του Ατρόμητου με 3-0. Μέχρι να φτάσει στον τελικό, η ΑΕΚ χρειάστηκε να κάνει δύο πολύ σημαντικές προκρίσεις, επί Παναθηναϊκού (στα προημιτελικά) και ΠΑΟΚ (στα ημιτελικά). Το πρώτο σημαντικό βήμα, έγινε μια μέρα σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια και έφερε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Εκείνο το βράδυ, απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ είχε ζοριστεί αρκετά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Σάχα είχε κάνει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του. Και αφού η Ενωση άντεξε, στο δεύτερο μέρος εξαπέλυσε την επίθεση της. Αρχικά, ο Λυμπερόπουλος με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ και έπειτα έγινε το απίστευτο: ο «Λύμπε» σκόραρε και με απευθείας εκτέλεση φάουλ, κίνηση που δεν ήταν ποτέ το φόρτε του (αφού βέβαια η μπάλα βρήκε στο τείχος).

Η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων και είχε φανεί πως «καθάρισε» την πρόκριση, για τον επαναληπτικό που θα γινόταν στην έδρα της (έστω και αν επρόκειτο για το ΟΑΚΑ που ήταν γήπεδο και των δύο ομάδων). Ωστόσο, υπήρχε ακόμα πολύς δρόμος. Και απαιτήθηκε εκείνο το απίστευτο φάουλ του Μίτσελ από τη σέντρα στο φινάλε της ρεβάνς, για να πάρει η Ενωση την πρόκριση και να προχωρήσει στην επόμενη φάση του θεσμού.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”vxvvsKslwo0″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X