Σοϊλέδης στο enwsi.gr: "Η ΑΕΚ δεν παίζει ποτέ για δύο αποτελέσματα" (VIDEO)

ΦΩΤΟ από το Αλιμος - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SOILEDISΚόντρα στον Άλιμο ο Άρης Σοϊλέδης έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ και μιλάει στην κάμερα του enwsi.gr για το ματς κυπέλλου της Τετάρτης με την Κέρκυρα, αλλά και για τη στιγμή που περίμενε καιρό για να τη ζήσει. Παρά το γεγονός μάλιστα ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Καισαριανής ήταν επιεικώς απαράδεκτος, ο Δέλλας δεν δίστασε να του δώσει την ευκαιρία να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στα κιτρινόμαυρα.

“Σίγουρα ήταν πολύ σημαντική μέρα για μένα μετά από τόσο καιρό τραυματίας. Την περίμενα πως και πως. Ευτυχώς ήρθε αυτή η μέρα και συνδυάστηκε με τη νίκη της ομάδας μου σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Κι εγώ, αλλά και ο προπονητής μου ξέρει ότι ήμουν 100% έτοιμος, αφού με βλέπει στις προπονήσεις, γι’ αυτό και πήρε το ρίσκο να με βάλει σε ένα τέτοιο γήπεδο”, τόνισε αρχικά ο Σοϊλέδης στο enwsi.gr και συνέχισε:

“Όλα καλά αφού πήραμε τη νίκη σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα. Όλα πήγαν καλά. Όσο περνούσε η ώρα ήταν όλο και πιο δύσκολο το ματς για εμάς, γιατί η αντίπαλη ομάδα κλεινόταν στην άμυνά της και ήταν δύσκολο να τους διασπάσουμε. Ευτυχώς κερδίσαμε το πέναλτι και πήραμε τη νίκη”.

Σε ότι αφορά στον πρώτο αγώνα της γ’ φάσης του κυπέλλου απέναντι στην Κέρκυρα, ο οποίος θα γίνει την προσεχή Τετάρτη, ο “άσος” της Ένωσης ήταν κατηγορηματικός:

“Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα και όλοι γνωρίζουν ότι κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο παίζει πάντα για τη νίκη. Δεν πάμε ποτέ για δύο αποτελέσματα. Παντού παίζουμε για τη νίκη. Είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει να νικάμε παντού και κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο”.

[youtube id=”reP0lzNEsGU” width=”600″ height=”350″]

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X