Ο Ντέλος επιστρέφει στην ΑΕΚ

Ο Ντέλος επιστρέφει στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

delosΟ Τόλης Ντέλος μετά από έξι μήνες θα φορέσει ξανά την φανέλα της ΑΕΚ, στο τμήμα σάλας. Την σχετική ανακοίνωση έκανε το τμήμα πριν λίγο αναφέροντας: “Με μια μικρη σταση και απουσια 6 μηνων απο την αγαπημενη του Α.Ε.Κ, ο επιθετικος Τολης Ντελος, επιστρεφει στην ομαδα που αγαπα και αναδειχθηκε σε αυτην ως ενας απο τους καλυτερους επιθετικους του ελληνικου πρωταθληματος ποδοσφαιρου σαλας. Η τυπικη συμφωνια ολοκληρωθηκε προχθες, και πλεον ειναι ετοιμος να προσφερει και επισημα τις υπηρεσιες του στην Α.Ε.Κ, αρχης γεννομενης απο το πολυ δυσκολο εκτος εδρας αγωνα στην εδρα της πρωταθλητριας ΑΘΗΝΑ 90, την επομενη των εκλογων.

Παραλληλα με την ποδοσφαιρικη του ιδιοτητα, θα αναλαβει και προπονητικη θεση στην ακαδημια ποδοσφαιρου της ομαδας, μεταδιδοντας τις γνωσεις και τις εμπειριες του στους εκκολαπτομενους νεαρους ποδοσφαιριστες μας.

Αναλυτικα η ανακοινωση της μεταγραφης του.

“Η Α.Ε.Κ καλωσοριζει την επιστροφη του στραικερ Τολη Ντελου, επειτα απο διακοπη 6 μηνων, και του ευχεται μια ποιοτικη και πετυχημενη σταδιοδρομια γεματη απο επιτυχιες με την κιτρινομαυρη φανελλα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X