ΑΕΚ σημαίνει τραγούδι στη βροχή και συμπαράσταση στην απεργία για το γήπεδο (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ σημαίνει τραγούδι στη βροχή και συμπαράσταση στην απεργία για το γήπεδο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vakis2-βακηςΗ καρδιά της ΑΕΚ χτυπούσε σήμερα στο ΟΑΚΑ και στην Καισαριανή. Αλλά εκεί που χτυπά καθημερινά, χθες, σήμερα και αύριο, μέχρι να έρθει η τελική δικαίωση, είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί, όπου εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες μια απίστευτη ιστορία, με την απεργία πείνας που κήρυξε ο Βάκης μέχρι να αρθούν όλα τα τεχνητά εμπόδια για την κατασκευή του γηπέδου. Οι στιγμές που διαδραματίζονται είναι εκπληκτικές και το enwsi.gr σας παρουσιάζει όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής.

Εκεί, στον χώρο που στεγαζόταν η ιστορική έδρα της ΑΕΚ, εκεί μπροστά στη σκεπαστή, δεκάδες φίλοι της Ενωσης πέρασαν για να συμπαρασταθούν στον αγώνα του Βάκη. Υπό καταρρακτώδη βροχή, με απίστευτο κρύο και αντίξοες συνθήκες, αλλά με πάθος και πείσμα για να μην κάνει κανείς πίσω. Αναψαν φωτιές, άπλωσαν τα πανό που μιλούν για τους στόχους τους και ετοιμάζονται για το μεγάλο αυριανή συλλαλητήριο, που θα δείξει προς όλους τη μοναδική ενωσίτικη έγνοια: το γήπεδο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

vakis1-βακης vakis3-βακης vakis4-βακης vakis5-βακης vakis6-βακης vakis-βακης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X