Με Κριστόφ στον πάγκο της η ΑΕΚ, με στόχο την υπέρβαση (18.30, Live enwsi.gr)

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Αρης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÁÑÇÓ (VOLLEYLEAGUE 2014-2015)Το σημερινό έργο του ανδρικού τμήματος βόλεϊ της ΑΕΚ είναι έτσι και αλλιώς δύσκολο. Άλλωστε ο αντίπαλος αποτελεί μια από τις σταθερές ομάδες της κατηγορίας.

Οι κιτρινόμαυροι πάντως δεν έχουν λύσει τα εσωτερικά τους προβλήματα, ενώ μεταγραφές Ελλήνων παικτών δεν έχουν γίνει, με τους Σφενδυλάκη και Χατζόπουλο να περιμένουν να έρθει η ώρα να μπουν στην ομάδα.

Οι γηπεδούχοι έχουν 24 βαθμούς σε 12 αγώνες, βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας και παραμένουν αήττητοι εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα στον Α΄ γύρο νίκησαν την ΑΕΚ στη Γλυφάδα με 3-0.

H AEK θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Βούλγαρο προπονητή Πλάμεν Κριστόφ που έβγαλε και την απαιτούμενη άδεια. Ο τεχνικός της ομάδας δουλεύει με τους παίκτες του το τελευταίο διάστημα, ενώ φαίνεται ότι θα έχει και τον Ραντούνοβιτς στην ομάδα.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X