Από το λιμάνι στο ...ΙΑΣΩ

ΦΩΤΟ από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley gynaikes nikouliΗ επιστροφή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ έχει προγραμματιστεί για το βράδυ στις 23.30. Ωστόσο χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει, κυρίως για τις κοπέλες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Πρόκειται για την Στέλλα Λαγουδάκη, τη Βάσω Νικούλη και την Ιωάννα Κατσαντώνη. Το πρωί της Δευτέρας θα επισκεφτούν το ΙΑΣΩ για να διαπιστώσει το τιμ του νοσοκομείου την κατάσταση της υγείας τους. Το θετικό πάντως είναι ότι και οι τρεις δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση από τις προηγούμενες ημέρες.  Η Κατσαντώνη υπέστη διάστρεμμα χθες κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά στη συνέχεια βγήκε από το γήπεδο. Η Νικούλη έκανε ζέσταμα, νιώθοντας καλύτερα από κάθε άλλη μέρα που πέρασε. Χρησιμοποιήθηκε όμως για ένα σέρβις, αφού ο Μανώλης Ρουμελιώτης δεν ήθελε να ρισκάρει να χάσει την έμπειρη κεντρική και από άλλα παιχνίδια στη συνέχεια. Η Λαγουδάκη έχοντας ενοχλήσεις με το γόνατο της, πήρε και αυτή λίγο χρόνο συμμετοχής  στο χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Σαντορίνη.

Και για τις τρεις περιπτώσεις πάντως, το τεχνικό τιμ δεν ήθελε να πάρει κανένα ρίσκο, αφού απομένουν πολλά παιχνίδια στη συνέχεια και δεν χάθηκε ο στόχος μετά από τη χθεσινή ήττα. Άλλωστε την ερχόμενη εβδομάδα, με την ομάδα της Σαντορίνης να παίζει με τον εντυπωσιακό φέτος Πανναξιακό και την ΑΕΚ να φιλοξενεί τους Μακεδόνες, η διαφορά των δύο ομάδων μπορεί να επανέλθει στα προηγούμενα επίπεδα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X