Κάλεσμα στον κόσμο

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos basket oakaΚάλεσμα στον κόσμο να σπεύσει μαζικά στο Ολυμπιακό Σταδιο έκανε η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΚΑΟΔ. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν την συμπαράσταση των φιλάθλων τους, ενώ δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο τμήμα χάντμπολ.

Αναλυτικά:

“Η «Βασίλισσα» σε λίγη ώρα αντιμετωπίζει στο κλειστό του ΟΑΚΑ τον ΚΑΟΔ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Υπενθυμίζουμε ότι η σημερινή αναμέτρηση έχει ξεχωριστή σημασία για την οικογένεια της ΑΕΚ, δεδομένου ότι πέρα από τη σπουδαιότητα και τον βαθμολογικό ενδιαφέρον θα είναι αφιερωμένη στην πρωταθληματική ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ.

Γι’ αυτό άλλωστε και η προτροπή του προέδρου της ΚΑΕ, Αλέξη Αλεξίου, την οποία ενέκρινε ο μεγαλομέτοχος, Μάκης Αγγελόπουλος, ώστε να διατεθεί το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια στο Χάντμπολ.

Είναι επιτακτική ανάγκη οι φίλοι της ΑΕΚ να σπεύσουν μαζικά στο ΟΑΚΑ!

ΚΑΕ ΑΕΚ”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X