Πέρασμα τίτλου στη προσφυγογειτονιά (VIDEO)

Πέρασμα τίτλου στη προσφυγογειτονιά (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karagiannis-καραγιαννηςΗ μέρα είναι ενδεικτική. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στην Καισαριανή, σε μια αμιγώς προσφυγική γειτονιά με πολύ κόσμο της, για να κάνει ακόμα ένα βήμα για την επιστροφή. Κάπως έτσι ένιωθαν και όσοι βρέθηκαν μία μέρα σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια στη Ριζούπολη. Εκεί, δίπλα στη γειτονιά της ΑΕΚ, σε μια περιοχή άκρως προσφυγική, η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Και παρά τον ισχυρό Απόλλωνα εκείνων των ετών, δεν θα μπορούσε να χαθεί η νίκη.

Οι εικόνες είναι μοναδικές. Κατάμεστη η Ριζούπολη από φίλους της ΑΕΚ, που έσπρωχναν την ομάδα στον στόχο της. Βέβαια, η Ενωση ήταν σαρωτική. Ο Γιώργος Σαββίδης με υπέροχη προσπάθεια και όμορφο πλασέ με το αριστερό έβαλε από νωρίς την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ. Παρά τις…ταρζανιές του Κολιτσιδάκη και της παρέας του, η Ενωση κλείδωσε τη νίκη στο δεύτερο μέρος με πλασέ του Δημητριάδη, έπειτα από όμορφο γύρισμα του Σαββίδη. Ηταν φανερό, πως η ΑΕΚ εκεί δεν έχανε.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”ogzDijlrup4″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X