Δυναμώνει η φωνή της ΑΕΚ με στόχο να γίνει πράξη το όνειρο της "Αγιάς Σοφιάς"

Βαθιά «υπόκλιση» στον κόσμο της ΑΕΚ από τον Κάσες του Πανθρακικού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos-κοσμοςΚάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότεροι φίλοι της ΑΕΚ συσπειρώνονται για έναν και μοναδικό σκοπό. Να ζήσουν ξανά το όνειρο της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αρχικά ήταν κάποιες συγκεντρώσεις στην περιοχή, αλλά όσο περνάει ο καιρός μετατρέπεται σε “κύμα” που έχει γεμίσει όλη την Ελλάδα. Όπου γίνονται προεκλογικές συγκεντρώσεις. Όπου συζητείται το θέμα της “Αγιάς Σοφιάς” και όπου λαμβάνονται αποφάσεις για το μέλλον της ΑΕΚ.

Ο κόσμος της ομάδας είναι πλέον πιο αποφασισμένος από ποτέ να μην επιτρέψει σε κανέναν να παίξει με τα όνειρά του. Το συλλαλητήριο της Δευτέρας αποτελεί ένα ακόμα δείγμα της αποφασιστικότητας που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων του Δικεφάλου να πιέσουν με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε να αρχίσουν άμεσα τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έχουν προηγηθεί οι ειρηνικές παρουσίες τους στις προεκλογικές ομιλίες, αλλά και η απίστευτη απόφαση του φίλου της ομάδας, Πάρη Βάκη, να αρχίσει απεργία πείνας για να δείξει σε όλους τους εμπλεκόμενους ότι ο κόσμος της ΑΕΚ είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα.

Είναι δεδομένο πλέον ότι η “κιτρινόμαυρη φωνή” δυναμώνει καθημερινά όλο και περισσότερο. Στο συλλαλητήριο που θα γίνει, θα σταλεί ένα ακόμα μήνυμα προς πάσα κατεεύθυνση λίγες μέρες πριν τις εκλογές και είναι δεδομένο ότι τίποτα δε θα σταματήσει εκεί. Οι Ενωσίτες δείχνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν σε κανέναν αυτή τη φορά να παίξει με τα όνειρά τους.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X