Όντομ: «Η ΑΕΚ έχει βελτιωθεί αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε τη νίκη»

Όντομ: «Η ΑΕΚ έχει βελτιωθεί αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε τη νίκη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

odomΟ Ροντ ‘Οντομ μίλησε για το αυριανό παιχνίδι του ΚΑΟΔ απέναντι στην ΑΕΚ τονίζοντας πως στόχος του Κολοσσού είναι να δείξει χαρακτήρα και να διεκδικήσει την νίκη απέναντι στους «κιτρινόμαυροους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 24χρονου φόργουαρντ:

«Η ήττα από τον Κολοσσό μας πήγε πίσω, αλλά πρέπει να μη κοιτάμε τι έχει γίνει. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στη προσπάθεια που κάνουμε για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που με τις προσθήκες που έκανε, έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, αλλά εμείς θέλουμε να βγάλουμε στο παρκέ ενέργεια, πάθος και να δείξουμε χαρακτήρα, για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες νίκης που έχουμε. Εφόσον τηρήσουμε το αγωνιστικό πλάνο και δώσουμε τη πρέπουσα σημασία σε όλες τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά σε ένα παιχνίδι, θα μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X