«Μάγκες» έτοιμοι για όλα μέσα στη Βέροια, κόντρα στον Φίλιππο (18.00, Live enwsi)

ΦΩΤΟ από το Ποσειδώνας Λουτρακίου - ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

poseidwnas loutrakiou handballΗ πρώτη αγωνιστική δραστηριότητα του τμήματος χάντμπολ, το φέρνει μέσα σε μια δύσκολη έδρα, που πάντως έχει ευχάριστες αναμνήσεις τα τελευταία χρόνια. Στη Βέροια ο Φίλιππος παρουσιάζεται ανταγωνιστικός και θέλει να κάνει ποδαρικό στο 2015 με νίκη.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν πάντως αρκετά προβλήματα με κυριότερο την έλλειψη έμπειρου τερματοφύλακα. Ο Κώστας Τσιλιμπάρη βρίσκεται πλέον στην Ιταλία και τα δοκάρια της ΑΕΚ θα υπερασπιστεί ο αδερφός του Νίκος, που είναι σαφώς πιο “άβγαλτος” απο μεγάλα παιχνίδια.

Ο προπονητής του “Δικεφάλου” προβληματίζεται από την αγωνιστική απραξία για αυτό και προσπάθησε τις τελευταίες ημέρες μέσα από φιλικό να διατηρήσει σε εγρήγορση τους παίκτες . Σε σχέση με τα προηγούμενα ματς δεν υπάρχει στο ρόστερ και ο Νταμίρ Χόντο που δεν ικανοποίησε και λύθηκε η συνεργασία μαζί του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X