Οι «αριθμοί» του ΑΕΚ – ΚΑΟΔ

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Ρέθυμνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÓÁÊÏÔÁ  ÁÅÊ - ÑÅÈÕÌÍÏ SAKOTA  AEK - RETHIMNO  (BASKET LEAGUE 2014-2015)Από το 2001-2002 έχουν να συναντηθούν ΑΕΚ και ΚΑΟΔ στην μεγάλη κατηγορία της Α1 του μπάσκετ. Εκείνη την χρονιά η Ένωση είχε κερδίσει τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Δράμα. Στο εντός έδρας ματς με τον Άριεν Κόμαζετς σε μεγάλη μέρα είχε επικρατήσε εύκολα με 102-72. Η επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, μας βάζει στο κλίμα της αυριανής αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

“Η καθιέρωση του ΚΑΟΔ American Genetics στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ στην οποία διανύει την τέταρτη συνεχόμενη σεζόν του, συνέπεσε με την απουσία της ΑΕΚ από αυτήν. Ετσι οι μεταξύ των δύο ομάδων αναμετρήσεις εξαντλούνται στην πρώτη παρουσία των Δραμινών στην κατηγορία, την σεζόν 2001-02. Η “ένωση” είχε νικήσει τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Δράμα. Μάλιστα στο παιχνίδι στο οποίο ήταν γηπεδούχος -όπως δηλαδή αύριο- έκανε “περίπατο” επικρατώντας με 102-72 καθοδηγούμενο από τον σπουδαίο Αριεν Κόμαζετς.

Ο Κροάτης που ανήκει στο μικρό “κλαμπ” παικτών που έπαιξαν και στους τρεις μεγάλους του κέντρου (Ανδρέας Γλυνιαδάκης και Δημήτρης Παπανικολάου είναι οι άλλοι δύο που φόρεσαν τις φανέλες ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού), έκανε θραύση σε εκείνο το παιχνίδι της 27ης Οκτωβρίου 2001. Σε σχεδόν 29 λεπτά συμμετοχής είχε προλάβει να σημειώσει 28 πόντους με ποσοστά για όσκαρ: 6/6 βολές, 8/10 δίποντα και 2/3 τρίποντα).

Εκτός του Κόμαζετς, ο Μιχάλης Κακιούζης είχε 22 πόντους και εννιά ριμπάουντ, ο Νίκος Χατζής 15 πόντους και ο Δήμος Ντικούδης 14. Και τότε η ΑΕΚ είχε στον πάγκο της, τον Ντράγκαν Σάκοτα για να φτάσει στο τέλος της σεζόν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ΚΑΟΔ Am.Genetics με τον Κώστα Μίσσα στον πάγκο του, δεν απέφυγε τον υποβιβασμό σε εκείνη την περίοδο. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ξεχώρισε ο εξαιρετικός Ράιαν Λόθριτζ με 26 πόντους και 12/23 δίποντα ενώ 14 με επτά ριμπάουντ είχε ο Σάσα Μάρκοβιτς και 13 με 12 ριμπάουντ ο Αντρές Γκίμπερτ.

ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

AEK

* Τρία κλεψίματα χωρίζουν τον Νώντα Παπαντωνίου από τα 100 στην καριέρα του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ ενώ με εννιά ασίστ θα συμπληρώσει τις 300.

* Με 12 πόντους ο Γιάννης Αθηναίου θα συμπληρώσει 700 στην κατηγορία ενώ απέχει επτά ριμπάουντ από τα 200.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X