Στις ...πλάτες του το ελληνικό ποδόσφαιρο

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Καλλιθέα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis oaka Από την ημέρα που ο Δημήτρης Μελισσανίδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά αυτών που έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο στη χώρα, φάνηκε ότι θα έχει πολλούς υποστηρικτές. Κάτι που δεν άργησε να φανεί. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ φαίνεται να παίρνει τις πλάτες του όλο το οικοδόμημα, κάτι που φάνηκε και από τη συνάντηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ήταν θέμα χρόνου να ενωθούν οι δυνάμεις του ποδοσφαίρου για το καλό του πρωταθλήματος. Κοινός παρανομαστής όμως είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Έκανε την αρχή στις 4 Νοεμβρίου με την επίθεση κατά πάντων και τράβηξε μαζί τους τους πάντες. Όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η διαδικασία. Ο “τίγρης” είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, το τόνισε σε όλους τους τόνεις και ήταν δεδομένο ότι θα βρει συμμάχους. Η χθεσινή συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη, για την οποία διαβάσατε από το enwsi.gr, αποδεικνύει ότι ο ιδιοκτής της Ένωσης δεν μπορεί να αφήσει κανέναν να κοιμάται ήσυχος. Και ετοιμάζει το έδαφος για τις τελικές του κινήσεις.

Με την ΑΕΚ στα μεγάλα σαλόνια δεν θα δούμε το ίδιο …βιολί. Ισονομία και λύσεις θα ζητήσει ο “τίγρης” που το ξεκαθάρισε και τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης θέλει δίπλα στον Μελισσανίδη να πετύχουν πράγματα για το καλό του ποδοσφαίρου.  Το “όλες οι χούντες θα πέσουν” του Μελισσανίδη βρίσκουν συμμάχους και πλέον έχει τεράστιο ενδιαφέρον το επόμενο βήμα. Το οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι άμεσο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X