Νίκη σημαίνει τετράδα για την ΑΕΚ , κόντρα στον Α.Ο.Θήρας (16.00, Live enws.gr)

ΦΩΤΟ από το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek_volley_gynaikwn10Το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν για το γυναικείο τμήμα της ΑΕΚ, το οποίο ηττήθηκε με το καθαρό 3-0 σετ. Ωστόσο τηρουμένων των αναλογιών η εμφάνιση της ομάδας ήταν σε καλά επίπεδα, αν υπολογίσει κανείς ότι υπήρξαν σοβαρά προβλήματα για τον προπονητή. Πλέον τόσο ο Μανώλης Ρουμελιώτης, όσο και οι αθλήτριες της ΑΕΚ ταξίδεψαν χθες στη Σαντορίνη με απόλυτο στόσο τη νίκη.

Βλέπετε στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου, η Ένωση θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει το μεγάλο βήμα για να διατηρηθεί στη τετράδα. Ο Α.Ο Θήρας είναι ουσιαστικά η μεγαλύτερη απειλή για την Ένωση, που καλείται να διαχειριστεί μια δύσκολη εβδομάδα και να φτάσει στη  νίκη. Θυμιζουμε ότι οι φιλοξενούμενοι μετρούν δύο σερί ήττες, από Πανναξιακό και Ολυμπιακό και δεν θέλουν να τριτώσει το κακό.

Η ΑΕΚ δεν έχει στη διάθεση της τον Κωνσταντίνα Πατέλη που έμεινε στην Αθήνα με ίωση, ενώ ο προπονητής δεν γνωρίζει την αγωνιστική κατάσταση των Νικούλη και Λαγουδάκη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Αν η έμπειρη κεντρική δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε τη θέση της στο βασικό σχήμα θα πάρει και πάλι η 15χρονη Αριστέα Τοντάι, που άφησε καλες εντυπώσεις στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι “κιτρινόμαυρες” έχουν την ποιότητα και περάσουν από τη Σαντορίνη και να διατηρηθούν στην 4η θέση, έχοντας απόσταση από την 5η θέση.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X